Wat te doen?

Wat te doen?

Wat te doen met My Creations By Sharina

Hallo allemaal,

 

Weer een tijdje geleden maar er is in die tijd persoonlijk veel gebeurt dus even een beetje druk geweest kwa gezondheid enzo.. Jullie zullen het vast niet mee gekregen hebben want blijf gewoon lekker door gaan met van alles!

 

Al een tijdje ben ik aan het nadenken wat ik nu ga doen met My Creations By Sharina.. Ga ik er mee stoppen of ga ik toch proberen het een boost te geven? Niet dat het niet lekker loopt maar om nou te zeggen van wauw is dat het ook niet.

Ook omdat mijn jongste kind Anna 4  wordt in mei en dus na de zomervakantie naar school gaat en ook nog een continurooster in gaat krijg ik meer tijd over... Nu wil ik heel erg graag dat ik met My Creations door kan gaan en het de top in gaat.. Maarja hoe doe ik dat? Ik ben goed in het creatieve werk maar hoe je dat mooi zegt SEO ben ik echt niet goed in... Wel in verhalen schrijven overigens... 

Wat vinden jullie? Helpen jullie mij mee of deze blog bijv te delen of uberhaupt mijn site? Wat vinden jullie hier nou van?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden