Wie ben ik?

Wie ben ik?

Wie ben ik nou eigenlijk?

Wie ben ik nou eigenlijk?

 

Nou dat ga ik je vertellen hihi.

 

Ik ben Sharina Floor, wonend in Rijnsburg met mijn 2 kindjes en mijn man

De oudste bijna 6 is Henk en de jongste bijna 4 is Anna. Mijn leven gaat dus dit jaar lekker veranderen nu ons kleinste kind ook 4 aan het worden is en de school volgend schooljaar een continu rooster in gaat voeren... Hebben  jullie die al? Is dat wat? Ik ben echt heel benieuwd hoe dit lopen gaat!

 

Dit bedrijfje begon als een hobby, van alleen een idee naar ondertussen al een boven verdieping vol spullen en al vele leuke workshops en kinderfeestjes mogen geven! Vindt het nog steeds heerlijk en wil er nog lang niet mee stoppen!

Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik zo creatief kon zijn, was het namelijk helemaal niet.. Maar toen ik dit ontdekte stoppen mijn hersenen niet met denken.

En dat dacht ik dus okt 2017 ook want hier in Rijnsburg is er voor kinderen niet erg veel te doen.. En na iedere woensdag het huis vol te hebben met knutselende kinderen dacht ik nou waarom schrijf ik de krant niet even waarom er geen kinderactiviteiten te doen zijn in Rijnsburg en in de omliggende plaatsen wel

Nou dat heb ik geweten want blijkbaar vond heel Rijnsburg het een goed idee en binnen no time ontstond het Dorpshuis Rijnsburg en hebben wij afgelopen woensdag onze eerste verjaardag gevierd!

Wij organiseren 2 keer in de maand op woensdag een kinder activiteit, knutsel, disco, workshop of iets anders dergelijk en dan voor maar €2 per kind!

Dus mocht je een keer vervelen? kom dan gezellig een keer bij ons langs die facebook pagina is www.facebook.com/DorpshuisRijnsburg

 

Nou daar ben ik dus ook bijna fulltime mee bezig want ben de brains, de vrouw achter alle verhalen opf facebook,kranten en andere media's lekker druk mee bezig!

 

Nouja voor de rest... Mijn hobby is dus mijn werk geworden haha.. En nu druk bezig met Valentijn en dingen bedenken voor de Pasen. Jullie nog ideeen? 

De kinderen zijn natuurlijk ook lekkere tijd vreters, helemaal niet erg natuurlijk... Oja ben ook nog hoofdmoeder op school.. Wat doe ik eigenlijk niet?

 

Nou tot volgende week!

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden