Over ons

Welkom bij My Creations By Sharina
 
Toen ik zwanger was van mijn 2de kindje had ik een gesprek met de gene die onze geboortekaartje maakte. Ik had namelijk al een aantal stickers besteld omdat ik ze zo leuk vond en ze zei maar dat kan je ook zelf! Ow maar hoe dan? Dus dat ben ik uit gaan zoeken, eigenlijk met het idee om het als hobby te gaan doen. Wel een hele dure hobby maar goed ik vond het zo leuk. Nooit geweten dat dat zou leiden naar My Creations By Sharina.
Van vragen krijgen voor stickers naar vragen of ik er geen workshops in wil geven. En daar ontstond mijn bedrijf! 1 september 2015 heb ik de stap gemaakt om mijn idee uit te werken naar een mooi en groeiend bedrijf en ik moet zeggen dat lukt aardig!
 
Je kunt bij mij terecht voor workshops,kinderfeestjes, gepersonaliseerde cadeau's, gepersonaliseerde kleding en nog veel meer!
Denk aan:tekstborden,wandborden,autostickers,raamstickers,muurstickers,deurstickers, kraam cadeau's, bruiloft bedankjes, eigenlijk veel te veel om op te noemen hier in dit kleine stukje.
 
Ook geef ik workshops in het maken van tekstborden,wandborden, glas decoreren, tas pimpen
 
En kinderfeestjes in slippers pimpen, naambord maken, foamklei figuren maken, zeepkettingen, lamp versieren, tas versieren etc etc.
 
En dat allemaal uit het kleine dorpje Rijnsburg in Zuid Holland!
 
Ik zou zeggen neem een kijkje op mijn site!