Hoe plak je een sticker op

Leg het stickervel omgekeerd op een glad oppervlak en wrijf stevig over het rugpapier daar waar de sticker zit (zo blijft de sticker beter aan de applicatiefolie zitten). Verwijder voorzichtig het rugpapier door deze zo vlak mogelijk (niet groter dan een hoek van 30 graden) van de sticker af te halen (u houdt de sticker en de applicatiefolie over).

U kunt de sticker nu opplakken. Plaats 1 hoek van het transparante vel voorzichtig op de juiste plaats en wrijf vanuit die hoek langzaam de sticker op uw ondergrond. Wrijf vervolgens stevig over de sticker (met u hand of met de rakel) zodat alle lucht onder de sticker vandaan komt.

Vervolgens kan de applicatiefolie verwijderd worden. Sla een hoekje van de applicatiefolie helemaal terug en hou deze zo vlak mogelijk en trek hem dan voorzichtig weg. Probeer eerst een stukje om te kijken of de sticker zelf niet meekomt met de applicatiefolie. Blijf voordurend opletten of de sticker niet meekomt met de applicatiefolie en op de ondergrond blijft zitten.

Wrijf de sticker nog even na.

Schoonhouden:
U kunt de sticker met een mild sopje schoonmaken (niet met een schuursponsje en voorzichtig bij de kleine puntjes van de sticker) en vervolgens weer voorzichtig afdrogen.